Istana Basa Pagaruyung

Istana Basa Pagaruyung
Hubungi kami 0126665436 untuk bersama merasai keindahan Ranah Minangkabau

Saturday, 8 June 2013

Selamat Datang Ke Ranah Minang.........

Kami dari Pesona Jejak Wisata Bukittinggi mengalu-alukan kedatangan para tetamu yang sudi berkunjung ke Padang dan Bukittinggi.
Demi untuk kemudahan para wisatan,kami bersedia menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk anda semua.
Pelbagai pakej2 percutian yang menarik kami tawarkan untuk anda.Pakej adalah pilihan anda dan kami akan berikan mengikut kemampuan anda dan yang seminima mungkin.
Layanan kepada tetamu adalah keutamaan kami di Pesona Jejak Wisata.Kami akan berasa senang hati jika tetamu mendapat kepuasan sewaktu berkunjung ke bumi Minang.
Pakej ground yang menarik dan insyaallah anda akan berpuashati dengan layanan dari kami.

Kami juga menyediakan perkhidmatan sewa kenderaan bersama supir/guide yang peramah dan anda pastinya merasakan seperti di tempat anda sendiri disepanjang tour anda.
Kami akan guide anda disepanjang Citytour semasa di Bukittinggi dan Padang.Tidak perlu gusar walaupun anda baru pertama kali menjejakkan kaki ke Bumi Minang ini.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang pakej2 menarik kami,kepada anda yang berada di Malaysia,hubungi wakil kami di Pesona Jejak Wisata Malaysia.Insyaallah bantuan dan info yang berguna dapat disampaikan kepada anda.

Bersedia melayani anda: Aziman Omar tel: 0126665436 (Call/sms/whatapp) atau email ke:aziman68@gmail.com

Kepada para tamu yang sudi menggunakan khidmat kami,jutaan terimakasih kami ucapkan dan semoga anda berpuashati dengan layanan dari kami.

 "Adat basandi syarak, syarak basandi Kitabullah,